Sommartävling på Facebook.

Vinn varor för 500 kr

Har du noterat att vi nu fått igång vår Facebooksida som varit vilande under många år?

Här kan du läsa om våra nyheter och annat som är på gång.

För att göra det hela lite mer intressant inbjuder vi nu också till en tävling där du kan vinna varor för ett värde upp till 500 kr ur hela vårt sortiment.

Du behöver inte svara på någon fråga utan det enda du behöver göra är att gilla och dela.

Tävlingen pågår fram till 4 juni, och vinnaren kommer att publiceras både på Facebook och här på hemsidan.

Läs mer på vår Facebooksida 


Klicka på bilden för att komma till tävlingen.yyu

Nya regler för datalagring

Du har säkert hört talas om det nya EU-direktivet, DKPR, som innebär att alla dataregister med personuppgifter måste vara transparenta, och alla ska veta vilka uppgifter som förekommer i registren. Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några uppgifter vidare till någon annan, och vi har heller inte några ”konstiga” uppgifter. Det enda som står i vårt kundregister är uppgifter om namn, adress, telefonnummer, mejladress samt uppgift om vad du beställt tidigare. Vi behåller uppgifterna under 3 år och under den tiden brukar vi skicka vår årliga katalog under hösten. Om du inte har beställt något under 3 år tar vi bort din adress men behåller mejladressen om sådan finns. Vi är väldigt restriktiva med våra mejlutskick och totalt rör det sig inte än mer än 4-5 utskick per år. Vi försöker också se till att det inte blir för stora och tunga filer utan vi väljer hellre att bifoga länkar till den som vill veta mer. Alla våra mejlutskick innehåller också en mening om att det bara är att höra av sig om man inte vill få mer.

Många nyheter på gång

Vi har just fått klartecken för att det kommer ytterligare 3 nyinspelade CD med Munken & Kulan samt ännu en bok redan till hösten. Det är oerhört glädjande och vi vet att många ser fram emot detta. Vi har också många andra barnböcker på gång som kommer dyka upp redan under sommaren. Men det får vi berätta mer om i ett kommande nyhetsbrev.
Glöm inte att vi fortfarande har helt fantastiska priser på många CD och noter. 10 kr för CD och 5 kr för noter. Se vår katalog och vår prislista.

          

www.tomsing.se

Om TOMSING

           

Du kan komma direkt till vår katalog i PDF-format om du klickar HÄR,
och vill du se prislistan så ska du trycka HÄR.

Vi är alltid snabba med att ta hand om era beställningar och i normalfallet skickar vi beställningen samma dag som vi får den. Och vi tar aldrig några faktureringsavgifter!

Så vill vi från TOMSING redan nu passa på att önska en trevlig sommar.

Tomas Hagenfors

PS Glöm inte bort att fira mamma på Mors dag 27 maj

Kontakt

Kontakttider: Vardagar 10 – 16

Telefon: 0582-157 57, 0707-57 53 57

Hemsida: www.tomsing.se

Mejl: [email protected]

Följ oss