TOMSING

Vårens nyheter

Vi går mot ljusare tider och här ser ni våra nyheter för i år. En ny bok av Cecilia Lundell och Anna Lahti. Andra boken i serien om Kaninfamiljen. Vi har också ett nytt nothäfte med barnsånger av Staffan Skarrie. Nyheterna finns att beställa i slutet av april. Vi har fortfarande bra erbjudanden på vår reaflik. Så titta gärna in där. 

Resan till Ballonglandet tar er med på ett fantasifullt äventyr tillsammans med kaninfamiljen. De har en magisk säng som kan flyga vart som helst i hela vida världen. För att få den att flyga behöver kaninerna kunna rimma. Det kan vara lite klurigt! Uppföljare till Resan till Pannkakslandet.

Här kommer 22 enkla sånger av Staffan Skarrie för barn och barnbarn, i förskolan och på lågstadiet eller kanske i barnkören. Sångerna finns också inspelade, och det blir förstås både lättare och roligare att sjunga då.

Reafliken


Följ oss på Youtube och Instagram

Vi kommer med jämna mellanrum lägga ut erbjudanden som vi presenterar på Instagram och Youtube. Även tävlingar med fina priser är återkommande på dessa plattformar. Så håll utkik efter fantastiska erbjudanden och lockande tävlingar.


Varför får jag detta?

Du får detta mejl för att du tillhör TOMSING's målgrupp eller för att du handlat av oss tidigare.Vi skickar endast ett par mejl per år. Önskar du inte få fler mejl,vänligen kontakta oss på info@tomsing.se.

GDPR

Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några personliga uppgifter vidare till tredje part.

TOMSING är ett bok- och musikförlag i Hallsberg som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för skolor, förskolor, församlingar och privatpersoner.

© TOMSING 2022          0582-15757

Kontorstider: 9-16 info@tomsing.se

Ellens backe 1, 694 30 Hallsberg