Malena Furehill - TOMSING
Malena Furehill

Malena Furehill

 

Malena Furehill arbetar som musikpedagog i Bankeryds församling. Hon har sitt ursprung i Jönköping men har på senare år blivit en stolt Hisingsbo. Malena är låtskrivare och musiker med ett nysläppt soloalbum. Hon har också en egen blogg: malenafurehill.blogspot.se

På ett församlingsläger 2008 möttes deras vägar för första gången och tycke uppstod främst genom deras gemensamma kärlek till allsång. Ett år senare hade Anna en stark dröm; att de båda skulle skriva en mässa tillsammans! När Anna berättade för Malena om drömmen såddes det frö som så småningom blev VarDagsmässan, deras första gemensamma körprojekt. Anna skrev texterna och Malena tonsatte och arrangerade. Succén var ett faktum och två år senare var det dags för nästa mässa Livet runt – en mässa kring Frälsarkransen.

På den vägen är det. Mässa för de minsta är deras tredje projekt; och det är en mässa för barn som framförs av barn. För framtiden finns planer på att skriva en ny mässa för vuxna, en familjemusikal och mer musik för barn!

Contact

  • Office

    0704-15 41 77

  • Email

    malenafurehill@hotmail.com

X