Villkor - TOMSING

Villkor

  • Beställning kan bara göras av personer som är 18 år och över.
  • Fraktpriserna gäller endast inom Sverige.
  • Betalningsvillkor 20 dagar (Skolor och myndigheter 30 dagar)
  • Dröjsmålsränta 14 % debiteras vid sen betalning
  • Inga faktureringsavgifter!
  • Företaget innehar F-skattsedel.
  • Rabatter ges enligt följande:

Handla för 400 kr så får du 5 % rabatt
Handla för 800 kr så får du 10 % rabatt
Handla för 2000 kr så får du hela 15 % rabatt

(rabatten gäller per köptillfälle och gäller ej kopieringsrätter och USB-minnen)

GDPR

Du har säkert hört talas om det nya EU-direktivet ”GDPR” som innebär att alla dataregister med personuppgifter måste vara transparent och att alla ska veta vilka uppgifter som förekommer i registren. Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några uppgifter vidare till någon tredjepart. Det som är listat i TOMSINGs kundregister är uppgifter om namn, adress, telefonnummer, mejladress samt uppgifter om vad du som kund beställt. Uppgifterna behålls under 3 år och under den tiden brukar vi skicka vår årliga katalog under hösten. Om du inte har lagt en beställning inom 3 år tar vi bort din postadress men behåller mejladressen om sådan finns.

Mejlutskick

Vi är mycket restriktiva med våra mejlutskick och totalt rör det sig inte om mer än 4-5 utskick per år. Om du inte längre önskar få information ifrån TOMSING vänligen hör av dig på info@tomsing.se. Alla kunder med mejladress får mejlutskick, om inte annat avtalats.

Ångerrätt

Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal

”Konsument har på sätt som lagen (2005:59) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att till TOMSING lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar (eller i tillämpliga fall inom 7 arbetsdagar) från den dag konsumenten tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick.”

Vill du använda dig av ångerrätten rekommenderas du att kontakta TOMSING på info@tomsing.se eller ringa 0582-157 57. Eventuell återbetalning sker senast inom 30 dagar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Returadress
Ellens backe 1
694 30 Hallsberg

Transportskada

Transportskadat gods ska anmälas direkt vid utlämningsstället när du hämtar ut varan.

Slutförsäljning

Vi reserverar oss för slutförsäljning, stavfel samt lagersaldofel. Vid eventuell slutförsäljning skickas resterande produkter. Vid restnotering skickas de restnoterade produkterna så fort som möjligt. Du får meddelande per mejl eller telefon om detta skulle inträffa. Eventuell återbetalning sker senast inom 30 dagar.

Dina synpunkter och idéer

Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och idéer, positiva som negativa för att utveckla vår webbshop. Tveka inte att höra av dig.

X